Sista Mars 2019
God kväll i stugorna😊
Sista Mars 2019 blev verkligen en lyckad dag på alla sätt. Klockan ringde 08:20 & 08:31 imorse och jag klev upp ca 08:58, klädde på mig myskläder, åt frukost, tog på mig finkläder & smink och sedan var det dax att sätta sig i bilen och köra till kyrkan. Min näst yngsta kusin konfirmerades idag och därför var det kyrkdax för oss denna söndag😊 När det var klart i kyrkan så var det fotografering ute i kylan och sedan satte vi oss i bilen igen och körde hem.
 
När vi kom hem så tog jag av mig finkläderna & sminket och satte på mig myskläderna igen😍 Sedan åt jag lunch, fikade lite, visade mamma ett gulligt klipp och satt och pillade med mobilen ett tag😊 Vi kom hem ca 13:10 och när klockan slog ca 16:00 så var det tax att ta av sig myskläderna, sminka sig och på med finkläderna igen. För att klockan 17:00 var vi bjudna på middag hos mina kusiner, så då var bara att ta på sig allt igen och köra dit för att komma i tid.
 
När vi hade kommit dit så väntade vi på alla andra och sedan var det dax för middag. Det var en jättegod middag😋 och jag blev lite väl för proppmätt..😩 Efter middagen så var det efterätt och när vi hade ätit upp den så satt vi och pratade en stund, och sedan satte vi oss "barn" i soffan och spelade Rappa Kalja och det var så roligt. Vi skrattade massor åt varandra😂 Det var första gången som jag och brorsan spelade just det spelet. Vi satt länge och spelade innan det var dax att klä på sig och köra hem i mörkret. Körningen gick hur bra som helst. 
 
När vi kom hem så tog jag av mig smyckena, finkläderna, tog på mig myskläderna, gick på toa och tog bort sminket. Efter det så satte jag mig här vid datorn, hällde upp lite godis och lyssnar på musik😊 Jag var uppe lite för länge inatt, så jag hann faktiskt se när lilla visaren på klockan hoppade från 2:an ner till 3:an när det slog om till sommartid😃 Det har jag aldrig sett förr, så det var kul att få göra det denna gång. Nu är vi inne i sommartid och det blir bara ljusare & ljusare ut för varje dag, så om någon månad är det ljust dygnet runt😊 och plusgrader har vi på dagarna nu också, så snart är snön borta helt och jag har åkt skoter en gång i år...😕
Dagens middag😋
Vi fick lax & potatis till middag.
Jag har verkligen längtat efter just denna lax😍
Så bara därför tog jag lite väl mycket..🙈
Lyckades äta upp allt, men blev ganska illamående efteråt...🤢
Dagens efterätt😊
Vi fick äppelpaj med hallon, vaniljsås och glass till efterrätt😊
Jag gillar inte äppelpaj alls och jag var dessutom proppmätt..
.. så jag tog bara lite glass istället.
Det funkade lika bra det😊
 
Mars slutade på ett mycket trevligt sätt😃
Det har varit full fart från 09:45 till 23:05.
Det är alltså 13timmar & 20minuter..
.. och jag har knappt sovit 4timmar inatt🙈
Så ni kan ju tänka er hur trött jag är just nu.
Nu blir det YouTube en stund😊
Sedan är det läggdax kan jag lova.
Jag har haft en toppen dag.
Hoppas att ni också har haft det!
     God natt!😴 Zzzz