Ta ett steg längre
Som jag har nämt en gång i ett tidigare inlägg så skriver jag med en kille och har gjort det i ungefär 1månad nu nästan dagligen. Jag börjar alltid med att skicka en sak, han svarar, jag svarar och sedan får jag bara en symbol tillbaka... :) Efter det blir det inget mer förrän dagen efter, ibland två dagar efter. Jag gillar han mer och mer och jag tycker att det är kul att han ens svarar :) men jag skulle gärna vilja skriva betydlig mer med han på dagarna och få veta mer om han. Problemet är att jag vet inte hur jag ska göra för att våga ta ett steg längre... Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst till han och skriva precis det jag känner, men jag är rädd för att skrämma iväg han och det vill jag inte göra. Så därför håller jag tillbaka och då blir det som det blir just nu.. 
Jag vet att han är singel och jag vill ju såklart att det ska bli mer än bara vänskap mellan oss <3 annars hade jag aldrig tagit kontakt med han från första början.
 
Just nu står vi bara på ruta ett och stampar, och jag funderar dagligen på hur jag ska göra för att vi ska ta oss över till ruta två. Jag vill så gärna göra det, men jag vill inte skrämma bort han och jag vet inte vad jag ska skriva till han heller :( Jag sitter i en knepig situation med så många viljor. 
Detta är svårare än vad jag trodde. Det är jättesvårt att påbörja något med en person man inte ens känner. Har ingen aning om vad han ens tycker och känner. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men jag vågar inte göra det. Det är svårt när han inte börjar och när han inte ställer några frågor tillbaka, han svara bara på mina frågor med små enkla svar. Jag blir inte arg på han, jag gillar han fortfarande och jag tycker att det är kul att han svarar :) men jag vill ha mer, mycket mer tillbaka!
Jag får helt enkelt fortsätta i samma spår och bara hoppas att han börjar skriva snart och att han skriver mer än bara korta svar till mig. Det hade varit så roligt och det hade gjort min dag! <3