Sitta på asfalten...
God kväll :)
Torsdag kväll när jag och en kompis skulle åka till hennes moster så var det en helt magisk solnedgång på vägen dit. Efter en hel dag med en massa bussåkande och en hel dag inne på IKEA så var vi väldigt trötta och hade ont i kroppen. Vi hade åkt en buss med stenhårda säten, vi hade lika gärna kunnat sitta på asfalten... så hårda var dom, så det var inte så skönt att åka stadsbussarna. 
När vi väl klev på bussen med alla våra svintunga väskor på bussen vi skulle åka med till hennes moster, så höll vi typ på att somna för att det var både varmt i bussen och det var mjuka säten :) Det var betydligt bättre att sitta på dom kan jag säga. Vi skulle dessutom åka i ca 1timme, så jag är glad att det var mjuka säten.
 
När vi hade åkt i några mil så höll solen på att gå ner. Så efter ett tag så studsade både jag och kompisen upp ur sätet och skyndade oss att ta fram mobilen :) För att över en stor lägda så såg man den jättefina solnedgången <3 Jag tog ganska många bilder på den, och precis innan vi skulle svänga in mot hållplatsen där vi skulle hoppa av så lyckades jag fota solnedgången även där :) Trots att bussen skakade och skramlade. Bilderna blev ändå helt okej.
Solnedgången var alldeles rosa <3
Den lyste så starkt också, så det var lätt att se den mellan träden.
Jag älskar solnedgångar, dom är så fina!
Jag är nöjd med bilderna jag tog, trots att det skakade lite :)
 
Nu tänkte jag hitta något som jag kan äta till kvällsfika.
Jag är hungrig..
Därefter så ska jag kolla på YouTube och även ett program.
Detta har varit en bra dag.
    God natt! :) Zzzz