Såg en solros
God kväll på er :)
Denna dag har gått i ett. Dagen började med att jag tog på min min långa fleecetröja och satte mig och skrev morgonens inlägg, därefter åt jag frukost, bytte om, satte in hörlurarna i öreonen och for ut på en lång och härlig promenad  regnet :) Promenaden var blöt men så härlig. När jag kom hem igen så tog jag på mig torra kläder, kollade till hunden, startade en tvättmaskin, fixade det sista i garderoben, hängde tvätten och sedan var det dax att göra middag så att de skulle vara klar när alla kom hem :)
Efter maten så plockade vi bort från bordet och diskade. Sedan sjönk jag ner i soffan framför IDOL och var helt slut :) Ibland är det så roligt med sådana här dagar där det är hur mycket som helst som ska göras.
Om man bara är hemma på dagarna som jag är just nu och man har massor att göra, så känns det ändå som att man har varit iväg och jobbat i 8timmar. För att efter maten så är energin helt borta och då är det så skönt att få sätta sig i soffan under filten och sitta där tills det är dax att sova :)
På min blöta men härliga promenad så passade jag på att gå upp för en backe när jag ändå var på väg hem. När jag hade kommit en bit upp i backen så får jag syn på en stor solros som står i kanten av lägdan mitt bland allt det tråkiga och långa gräset :)
Det är typ minst 12år sedan jag såg en solros i verkligheten, jag har bara sett sådana på bild annars. Så det var så kul att nu få se en på riktigt, i verkligheten :)
Kunde ju absolut inte gå förbi den utan att ta kort, så det blev några stycken. 
När jag hade stått där en stund och fotat så märkte jag att det sitter ju en stor humla på den :)
Inte varje dag man tar kort på en solros och får med en humla på bild också, hihi!
 
Detta har varit en mycket bra dag!
Så glad att jag tog mig ut på en promenad trots att det regnar.
Jag behövde verkligen få komma ut och röra på mig :)
Nu ska jag bara sitta här i soffan och ta det lugnt tills sängen ropar.
    God natt! :) Zzzz