Om planen krossas
God morgon :)
I natt somnade jag väldigt fort och sedan sov jag som en stock hela natten :) Jag ville inte alls vakna när mamma väckte mig, jag ville bara vända på mig och somna om igen.
Det är sällan jag sover så djupt som jag faktsikt gjorde inatt, och då är det så typiskt att man ska bli väckt just då.. Mamma väckte mig idag för att vi har lite planer på vad vi ska göra idag.
Vi har länge pratat om att jag, mamma och en kollega med dotter ska åka till Lycksele djurpark någon dag, men det har bara hamnat käppar i hjulen och vi har inte kommit oss iväg.
Så för ungefär två veckor sedan så sa vi att vi skulla ta det idag och då såg det ganska ljust ut och att det faktiskt skulle gå denna gång :) men jag är skeptisk och vet inte vad jag ska tro..
Så vi får helt enkelt se vad som händer. Det hade ju såklart varit roligt om vi tog oss iväg idag!
 
Om vi inte tar oss iväg idag så får vi helt enkelt försöka hitta på något annat att göra idag.
Det finns mycket på att-göra-listan så något ska man väl hitta på om planen krossas.
Jag har gått och funderat mycket på Lycksele-resan så det hade så roligt om vi faktiskt fick till det någon gång. Även om jag är i fel ålder så tycker jag att det ska bli kul att få åka dit och fota dom lite mera "ovanliga" djuren som man kanske inte ser så ofta även om man bor i skogen :) 
Älg och ren ser man ändå ganska ofta, så dom är inte så rolig att fota där. Men dom andra djuren funkar! Dessutom så är kollegans dotter 3år och är därför i rätt ålder och kan tycka att det är kul att vara där.
Jag tycker att det ska bli kul att se henne glad och även få fota vissa djur :)
Jag hoppas att vi kan åka iväg idag :)
Annars får vi hitta på något annat, och ta resan en annan dag.
Nu ska jag sätta mig och äta frukost ialla fall :)
Sedan får vi se vad som händer.
    Ha en skön lördag :)