Klara med baket
God kväll :)
Söndag igen och snart vardag. Helgen har gått alldeles för fort!
Detta har ändå varit en mycket bra helg :)
Igår var jag och mamma i stan, åt lunch, fikade, bokade resan, handlade lite saker och sedan fick jag träffa två personer som jag gillar väldigt mycket <3 Dom träffade vi när vi var inne på ICA Maxi :) Varje gång vi var inne på någon affär så lyste solen utanför, men så fort vi satt i bilen så spöregnade det varje gång... Det var lite jobbigt att köra hem bland alla vattenpölar och med blöt ruta... Vi åkte hemifrån ca 09:30 på morgon och kom hem ca 18:00 och sedan tog några i familjen hand om allt kött som kom och jag satt bara i soffan i TV-rummet hela kvällen och tog det lugnt.. :) Jag hade ett stort behov av att få vara i ett knäpptyst rum igår en stund, och det fick jag också <3 Så det blev ett skönt avslut på en bra men regnig dag :)
 
Idag väckte mamma mig klockan 11:00 för att vi skulle baka, men jag somnade om och vaknade vid 12:30 och klev upp 13:13, haha! Så när jag väl hade fått mig upp så var det dax att sätta på sig förklädet och börja baka direkt. Mamma hade redan gjort chokladbollarna, så när jag kom så gjorde vi både nougatrutor och bullar :) Det luktade så gott i hela huset flera timmar efter att vi var klara med baket. När jag stod och kavlade bulldegen så sa jag till mamma att det kändes som att vi jobbade på ett café och att det var så många gäster så att vi fick stå och baka nytt för att alla skulle få, haha! Det kändes verkligen så för att allt gick som på ett rullande band och allt gick så bra :) Det är inte ofta man bakar så när man väl gör det så är det riktigt kul <3 Vi var tvungen att baka idag för att igår var vi borta, till veckan hinner vi inte och i helgen som kommer så är det kalas för två stycken i familjen :) Så idag var enda chansen för oss att baka om vi ska ha något att bjuda på till helgen. Det var kul att baka med mamma!
Nougatrutorna :)
Dom blev så fina och det är så enkelt att göra dom.
Vi smakade en ruta var när vi fikade idag, och dom är så goda :)
Nu hoppas vi att dom är kvar till helgen så att vi kan bjuda på dom på kalaset!
Bullarna :)
Mammas nybakade bullar är dom godaste <3
Jag tror att det blev fem plåtar med bullar idag.
Nu har jag något att äta när jag sitter vid datorn på nätterna, haha! 
Hoppas att även dom får vara kvar till helgen!
 
Vi har varit riktigt duktiga idag! 
När vi hade bakat klart och diskat bort så körde jag och mamma till älven för att ta några fina bilder i den härliga höstsolen <3 Det har varit så härlig väder denna helg, helt magiskt! :)
Vi var borta i 1timme och 10minuter :)
När vi kom hem så fick vi värma middagen igen för att resten av familjen hade redan ätit. Idag fick det bli köttfärsås och spagetti. Det var mumma! :)
När maten var uppäten och bortdiskad så satte jag mig vid bordet, monterade ihop en sak som jag ska ge bort, smörjde in mitt sår och sedan har jag och mamma bara suttit och snackat om allt möjligt tills nu :) 
Det är mysigt att bara få sätta sig ner och bara prata en stund, få ut sina funderingar!
En alldeles ny och fräsch bild :)
Nu tänkte jag försöka varva ner så jag kan lägga mig före 02:30 ialla fall.
Tänkte ta en bulle eller två och ett glas med mjölk som kvällsfika :)
Samtidigt tänkte jag titta på YouTube som vanligt.
Detta har varit en magisk dag och en härlig helg! <3 :)
Hoppas att eran helg har varit toppen!
    God natt! :) Zzzz