Flög över oss
God morgon :)
Detta är min sista lördag hemma på två veckor. Nästa lördag är jag borta och även lördag därefter :) Nu är klockan inte ens 09:30 och jag sitter här och äter frukost. Jag blev väckt redan 08:30 av ett dånande ljud från båda flygplan och helikopter...Har ingen aning om vad dom gjorde, det enda jag vet är att dom var högljudda och flög över oss ett X antal gånger denna morgon. Inte det bästa sättet att vakna på en lördag, haha! 
Inatt har jag bara sovit 5,5timme bara för att jag blev väckt och kunde sedan inte somna om :( Så jag hoppas att jag får sova betydligt längre imorgon istället :) Känner mig helt mosig i skallen just nu..
Jag tänker att jag borde ju klara av att vara vaken i 14timmar nu, när jag orkar vara vaken i 18timmar när jag bara har sovit i 3timmar. Kommer bli tufft, men jag ska klara det!
Det kan hända att jag går och lägger mig och sover en stund om det skulle bli alldeles för jobbigt ;)
 
Nu när jag är uppe så tidigt så känns det som att jag kommer hinna göra massor idag, men samtidigt inte. Just nu är ialla fall dagens första tvättmaskin igång, det blåser ute och solen skiner från en klarblå himmel :) Jag hade tänkt försöka tömma tvättkorgen idag innan brorsan kommer hem med all sin tvätt från stan, så vi får se om alla torkställningar räcker till, haha! Vi har bara tre stycken, så vi får se om det finns någon plats till brorsans stora hög med kläder :)
Ska äta klart nu och sedan ska jag försöka ta mig ut i solen en stund :)
Om än det bara är +5,6grader ute nu och tokblåst, så kan det ändå vara skönt med lite friskluft!
    Ha en skön dag :)