En låst dagbok
Jag har vid flera olika tillfällen ställt frågor till er och även bett om eran hjälp, men jag har aldrig fått det... :( Så just nu känns det som att jag bara skriver i en låst dagbok. Att jag skriver i en bok som jag sedan låser när jag är klar så att ingen kan läsa vad jag har skrivit. För mig känns det som att jag kan skriva precis vad jag vill för att det är ändå ingen som läser det eftersom att jag får aldrig några kommentarer eller gillningar.
Det är extremt svårt många gånger att hitta på intressanta saker att skriva om och då vill jag på riktigt ha hjälp och idéer av er för att det ska bli lättare :)
Det är många gånger jag har tänkt ge upp min dröm och radera denna blogg för att det är ingen som läser den... men samtidigt så tycker jag ju att det är så kul att sitta ner och skriva och då har jag valt att behålla den. Det går i vågor, vissa dagar vill jag bara radera den och vissa dagar vill jag behålla den.
 
I början av juni så tog jag studenten och sedan dess så har jag bara varit hemma. Jag har inget jobb än för att jag vet inte vad jag ska söka för jobb och har därför inte sökt heller. 
När resten av familjen är och jobbar och går skola så är jag hemma själv på dagarna med hunden och då brukar jag sitta ner här vid matbordet och skriva inlägg och även försöka komma på nya inlägg :) Jag ser bloggandet som ett jobb just nu bara för att jag har inget riktigt jobb att gå till, och därför ser jag detta som ett jobb, och för att jag vill verkligen kunna försörja mig på bloggen inom en snar framtid.
Det är det jag strävar efter och kämpar så otroligt hårt för!
Så därför hade det varit så kul om man kunde få kommentarer och gillningar på sina inlägg så att man vet vad läsarna tycker och vill :) Det hade känts så bra.