Att stå i centrum
God morgon på er vänner :)
Första dagen idag som 20åring och det känns....... det känns bra :) När man var liten så var det så stort att fylla år och man kände sig alltid så stor när man hade blivit ett år äldre, men nu när man är vuxen så känner man ingen skillad mellan t.ex 19 och 20år. Det känns typ som det gjorde igår och i förrgår, haha! 
Idag ska jag bara försöka smälta av alla uppmärksamhet som jag faktiskt fick igår. Jag gillar inte att få all upmärksamhet och alla ögon på mig i vanliga fall, men när jag väl fyller år så njuter jag av all uppmärksamhet som jag får och jag tycker att det är kul att stå i centrum :) 
 
Utöver det så ska jag försöka ta mig ut i skogen om det är fint väder och försöka fota lite lite nya bilder. Har några idéer i huvudet just nu som jag gärna vill få kort på, men då hade det varit roligt om det hade varit sol också så att man fick med det mysiga höstljuset i bilderna :) Därefter så tänkte jag ta mig en liten promenad med hunden om inte han är i skogen redan. Sedan tänkte jag starta en tvättmaskin och även börja med middagen så att den är klar när mamma och pappa kommer hem från jobbet.
Denna vecka har gått så himla fort :)
Redan torsdag..
Jag ska set till att detta blir en härlig dag och att jag kan vara ute länge och bara njuta <3
Önskar just deig en trevlig dag!
Tack för alla gratulationer :)