En fräsande boll
God dag i stugorna :)
Veckorna bara springer iväg och nu är det söndag igen. Tre dagar i rad nu så har vi haft besök av en liten igelkott som springer på våran altan där vovve är :) Den är inte så jätterädd av sig och rullar inte ihop när man går förbi den, men då hunden kommer nära eller springer ikapp den så blir det en fräsande boll, hihi!
En dag satt den inuti en påse och åt på något gammalt älgkött och vi kunde gå fram och klappa den om vi ville, den märkte aldrig oss för att den var så upptagen med att äta :)
Dagen efter så var den och sprang på våran altan och hunden stod bara och tittade på dig. Förmodligen så har han luktat på den och känt vad vass den är, så han vill inte gå fram till den igen.
Igår gick jag ut till hunden och då fick jag se att igelkotten hade rullat ihop sig nedanför vattentunnan som vi har framför altanen :) Det slutade med att jag fick locka in hunden med godis så att den lilla kotten fick gå dit den var på väg. En stund senare gick jag in, hämtade kameran och fick några fina & söta bilder på kotten <3
Så söt <3
Dessa djur gör ett enormt arbete i naturen!
Så glad att dom finns :)
 
Nu ska vi fara ut och gå en sväng.
    Ha en fortsatt bra dag! :)