Vissen
God kväll i stugorna :)
Jag är ensam på dagarna måndag - fredag och ibland är det skönt och ibland är det bara jobbigt. Förra veckan var jag ensam måndag - söndag och det var tufft. Jag bor hemma än för att jag har inte skaffat mig något boende än och för att jag känner mig inte redo att vara själv dygnet runt, det blir för tufft psykiskt. 
Förra veckan var jag själv i ca 11timmar måndag - söndag och sedan ska jag nu vara själv lika länge denna vecka, fast bara måndag - fredag.. Jag var så deppig, uttråkad, rastlös och jag visste inte alls vad jag skulle hitta på. Jag hade bestämt mig för att jag skulle ta en paus från bloggen bara för att göra något och få ny inspiration till inlägg :) och det slutade med att jag satt mest och tittade ut genom fönstret, tyckte synd om mig själv och gick bara i cirklar. Jag hade ju bestämt mig för att jag skulle ta en bloggpaus och det gjorde jag också, så jag kunde ju inte sitta och skriva som jag i vanliga fall brukar när jag har tråkigt. Satt mest bara med en tom blick och stirrade på datorn.
Längtade bara efter att någon skulle plinga på dörren och att familjen skulle komma hem igen. Ville så gärna prata med någon och ha någon att vara med!
Jag kände mig precis som dessa blommor är - Vissen...
Jag trivs med att vara själv ett tag :)
Men när det blir sådär länge och ofta, då går jag i taket.
Det blir för jobbigt helt enkelt :(
Jag behöver folk omkring mig för att må bra.
Kan stänga in mig i mitt rum om jag vill vara själv, men sedan när jag går ut därifrån så finns det folk där som jag kan prata med :)
Det är inte knäpptyst i huset. 
 
Jag hoppas att det dröjer länge innan jag blir sådär ensam igen.
Blir jag det så, så ska jag försöka få hit en kompis :)
Detta har varit en bra dag!
 Hoppas att du också har haft en bra dag idag! :)
    God natt! :) Zzzz