Säsongens första bilder
God morgon på er :)
Som ni vet så snöade det ju här hos oss i tisdags och det var så mysigt och jag blev så glad. Tisdagkväll vräkte det bara ner och det var alldeles vitt på marken och i träden när vi vaknade i onsdags :) 
Två dagar senare så tog jag faktiskt med mig kameran ut och gick en skogspromenad för att få några fina bilder med snön på, har längtat efter att få ta dessa bilder! Gick runt i skogen med ett leende på läpparna en lång stund och fotade det som var på marken :) Något som jag ser fram emot lite extra mycket såhär när första snön kommer är att få fara ut i skogen och ta kort på svampar som har snö på sig. Vet inte varför jag gillar just det så mycket, men jag har fastnat för det och tycker att just dom bilderna blir lite bättre än dom andra, hihi! :)
Det var inte lätt att hitta svamparna pga snön, men tillslut så lyckades jag hitta några stycken som jag tog några kort på. Det är något speciellt med svampar som har snö på sig.  
Jag tog några andra bilder också, inte bara på svampar och eftersom att snön fortfarande ligger kvar på marken även om mycket har tinat bort.. Så tänkte jag att ni nu skulle få se säsongens första bilder på snön :)
Många säger årets första snö och det gjorde jag också när jag var mindre, men det är ju faktiskt säsongens första snö eftersom att vi redan har haft snö en gång detta år!
Efter en stunds letande så kunde jag tillslut ta dessa bilder :)
Solen var ganska låg och gav därför ett härligt sken.
Dock droppade det massor från träden så många gånger började hjärtat slå lite snabbare för att det prasslade till och jag trodde att det kom ett djur, haha!
Det var lite läskigt...
Jag gjorde det jag skulle göra och sedan gick jag upp till huset för att jag blev blöt om fötterna... :)
Jag blev ändå väldigt nöjd med dessa bilder <3
Nu hoppas jag att det fylls på med snö utanför fönstret så att det kan bli ännu finare bilder!
 
Jag hoppas att ni har haft en härlig helg! :)
Min har varit så rolig, trevlig och mysig :D <3
En helg jag kommer leva länge på!
    Önskar er en bra dag :)