Ett tryck neråt
God kväll kompisar :) 
Jag har varit här i ca 9timmar nu och körningen gick bra. Lite nervöst var det i alla rondeller, men det gick bra. Hyresvärdarna har fått kortet & presenten och dom blev så glada :)
Så det känns skönt!
Just nu i skrivande stund så sitter vi i soffan, TVn är på och vi sitter och snackar om allt möjligt. Detta har varit en trevlig dag. Jag har även hunnit göra lite ärenden inne i stan också. 
 
Nu när jag ändå sitter här och skriver så måste jag bara få berätta vad jag drömde om i natt.
Jag drömde att Riley ringde till mig för att han skulle bara berätta att nu är Jonna inne på förlossningen och ska föda :) När han sa det så kände jag ett tryck neråt som om jag också var gravid..
Helt plötsligt så var jag också i förlossningssalen och skulle vara med när Jonna skulle föda. Hon satt på en stor pilatesboll och krystade ut bebisen :) Bebisen kom ut och på huvudet så satt det en liten ljuslila fluffig boll. Barnmorskorna stoppade in något i munnen på bebisen för att få ut allt slem och vatten som var där i. När det var gjort så var det helt plötsligt Johannas tur att sätta sig på den där pilatesbollen och krysta ut sin bebis :) Johanna hade alltså stått i ett hörn och väntat på sin tur.
 
Hahah, alltså detta var en jättekonstig dröm men samtidigt så rolig!
Den enda som i detta fall är gravid på riktigt är Jonna och hon är i V.40 nu så bebisen kan ju komma när som helst :) men jag tror absolut inte att Riley kommer att ringa till mig när det är dax, haha!
Det hade ju i och för sig varit väldigt roligt om han gjorde det :) men jag tror inte att det kommer att hända, inte  denna gång ialla fall.
Bilden är tagen från google :)
Det var exakt en sådan här boll som satt fast på Jonnas bebis huvud :)
Dock utan nyckelring såklart.
Bebisen såg helt normal ut förutom att den hade en sådan här boll på huvudet.. :)
Det var faktiskt lite gulligt om jag ska vara ärlig!
Det var inget konstigt med det.
 
Vissa drömmar är konstiga, vissa läskiga, vissa roliga, vissa söta och vissa är bara helt underbara <3
Det är det som är charmen med dom, att alla drömmar är så olika! :)
Nu ska jag chilla vidare här en stund.
Sedan blir det nog lite kvällsfika och sängen.
    God natt! :) Zzzz