Vill gråta nu när jag skriver detta
God morgon :)
Inatt har jag sovit lite längre än vad jag gjorde igår och det känns, jag är lite piggare :)
Igår var vi och kollade på en brännbollsmatch mellan friskolorna i stan och dom skulle hålla på till 12:00, men dom slutade redan 11:00 för att det blev ett ordentlig slagsmål... Ett slagsmål som slutade med en polisanmälan och en började blöda från huvudet :( Av vad jag har förstått så började det hela med att det var en som stod ivägen för den som var brännare..
Så onödigt slagsmål för en sådan liten sak!
 
Idag börjar vi 12:15 för att vi treor ska äta lunch med lärarna och sedan ska vi tydligen fixa skyltarna som ska hänga på flaken på fredag :) Det är det enda jag vet som ska hända idag.
Mest troligt så måste jag åka hem sent ikväll för att jag missar bussen som jag verkligen vill åka med... :( Vill så gärna åka med den bussen hem för att chauffören som kör har jag kommit jättenära dom här fyra åren och jag kommer sakna henne massor sedan! <3
Som tur är så får jag åka med henne nu på morgon :) och sedan hinner jag vara med henne en stund, men jag hade gräna åkte med henne hem också. Det kommer inte alls att kännas bra att säga hejdå... :(
Vill gråta nu när jag skriver detta...
Jag ska ge henne ett kort innan jag går och sedan hoppas jag att vi får chansen att träffas snart igen <3
Huvva, jag gillar inte alls detta..
 
Eftersom att jag nog måste åka hem ikväll så har en kompis lovat att stanna kvar i stan och hålla mig sällskap så att jag slipper vara själv :)
Alltid roligare med sällskap!
Vi ska äta någonstans och sedan ska vi bara sitta och prata om allt möjligt innan våra bussar åt varsitt håll går. 
När jag sedan kommer hem så är det ingen skola mer för mig. Då väntar jag bara till att det ska bli fredag så att jag får ta studenten och avsluta skolan på riktigt :)