Sjölyckan
Varje fredag 21:30 - 22:00 under denna vår så har det gått ett program på TV4 som heter sjölyckan :) Det har alltså sänds mellan Lets Dance och omröstningen i Lets Dance.
Detta program har jag fastnat helt för nu och jag tror minsann att det har blivit mitt nya favorit program, haha! Det är så bra och sedan sista avsnittet sändes i söndags så har jag suttit vid datorn och kollat på alla avsnitt om och om igen, jag vet inte hur många gånger jag har kollat på det nu.
Jag tittar helst på serier/filmer/program som har kärlek i sig. Jag älskar kärlek och i detta program så är det två kärlekspar med. Ett av dom är nykära och ska gifta sig. Dom visar väldigt tydligt hur kära dom är i varandra <3 medans det andra paret är mer trötta på varandra och stör sig på vad partnern gör.

Detta är skådespelarna som spelar huvudrollerna:
Henrik Schyffert spelar Thomas
Shima Niavarani spelar Lily
Malin Cederbladh spelar Klara
Gustav Hammarsten spelar Rille (Rickard)
Hans Mosesson spelar Berndt
----------------------------------------------------------
Thomas & Lily är nykära och ska gifta sig <3
Klara & Rille har det tufft i sin relation och tar varandra mest förgivet
Thomas & Klara är syskon
Berndt har nyss förlorat sin fru och han är pappa till Thomas och Klara
 
Detta är ett väldigt bra program och jag tycker verkligen att ni ska se det. Gå in på tv4.se och sök på sjölyckan så hittar ni det direkt. Det är så bra och jag kommer garanterat att se dessa avsnitt flera gånger till, haha! Bara för att det är så himla bra :)
Detta är första säsongen och det är bara tio avsnitt... :)
Jag hade gärna sett fler och jag hoppas att det blir fler säsonger och att det är samma skådespelare som är med. Det blir bäst då.