Alla fel man kan göra
God morgon :)
Uppe med tuppen idag också... Även idag är det övningskörning som står på schemat. Skillnaden idag mot för igår är att jag har sovit några timmar längre inatt än vad jag gjorde igår.
Igår sov jag bara ca 3timmar och det var jobbigt att vara människa kan jag säga... Idag känner jag mig dock piggare för att jag har sovit längre trots att jag alltid är trött på morgon :)
 
Jag ska nu klä på mig, ta cykeln och cykla ner till bussen nu. Jag har en bit att cykla så bästa at fara nu så att man slipper stressa. Idag är det också en favorit chaufför som kör och det gör det extra roligt att åka med :)
När jag kommer till busstationen så får jag förhoppningsvis vinka åt den största favoriten av dom alla <3 Hade gärna velat gå till bussen och krama henne, men det hinner jag nog inte göra för att jag kommer redan at vara sen till körskolan... och desto mer sen jag är desto mindre tid har jag att köra och det är inte så smart. Det bästa är att köra hela tiden som jag har körlektion :)
 
Hoppas att dagens lektion går betydligt bättre än den igår :)
Jag har kört ett X antal gånger redan med körskolan och varit så nöjd efter varje lektion :) jag har alltid gått därifrån med ett leende på läpparna, men så igår hände det något... jag gjorde nog alla fel man kan göra på 40minuter och jag var inte alls nöjd... ville bara knöla in mig i ett hörn och gråta :(
Jag var och är så besviken på mig själv att jag gjorde som jag gjorde..
Hoppas att jag kan vara mer ordentlig idag och att det går som jag vill. Hade varit kul om jag kunde få gå därifrån med ett leende på läpparna och känna mig nöjd igen!
Önska mig lycka till! :)
Måste cykla iväg nu...
Idag ska jag verkligen skärpa mig ordentligt och se till så att allt blir rätt!
Jag ska låtsas att det är första gången jag kör och att jag är nervös, då kanske läraren blir nöjd och att jag gör rätt. Låtsas att det är första gången jag kör så att jag är mer lugn och inte lika het bakom ratten som jag tyvärr var igår..