Bara några timmar
Hallå :)
Precis just nu i skrivande stund så är klockan 15:10 och jag steg upp för snart 1timme sedan. Jag sitter nu och äter lite frukost samtidigt som jag lyssnar på Magnus Carlssons nya låt Slow Motion som är tokbra <3 Den släpptes idag och den går redan varm i mina högtalare! :D Alla som kollade på Allsång På Skansen tisdag förra veckan fick höra denna underbara låt för första gången bara några timmar efter att den blev klar! Dock släpptes den inte förrän idag, vilket betyder att man har inte kunnat lyssna på den tidigare. Jag är så glad att jag kollade på Allsång På Skansen just den dagen så att jag fick vara bland dom första som fick höra låten <3 
 
Jag har väldigt svårt att gå och lägga mig i bra tid när jag är ledig. Så imorse la jag bort mobilen 04:04 för att krypa ihop och sova... :) Dett var väldigt dimmigt ute, +17grader, kvavt och fuktigt. Hunden var fuktig och himmlen var mörk. Jag hade tänkt gå ut på lägdan bredvid och ta kort på dimman, men jag vågade inte eftersom att jag vet att den är en stor älg här någonstans. Eftersom att det var halv mörkt ute och dimma på det så blev det ganska svårt att se omgivningen, och jag vill gärna se klart så att jag kan se djuren runtomkring så att jag ser vars dom går. En arg älg är inget att leka med! Så därför vågade jag inte gå ut på lägdan tidigt imorse...
 
När jag gick och la mig så var det luft tomt i mitt rum trots att både dörren och fönstret var öppet.. Det blir jobbigt att andas då eftersom att det inte är luft i rummet och det är så kvavt ute. Det är kanske just därför man somnar så snabbt, haha! Jag har ändå sovit ganska gott och jag vaknade kring 12:45 av att någon granne stod och hammrade, då gick det inte somna om och jag kände hur irritationen bubblade inom mig... grr!
Tillslut så slutade den och jag kunde ligga kvar i sängen och bara mysa :)
När jag sedan steg upp efter någon timme så märkte jag att det är ju +28,8grader i skuggan och solen skiner :) Så då kryp jag in i garderoben och tog fram min korta playsuit bara för att inte smälta bort i värmen :)
 
I några dagar nu så har det varit blåsigt, mulet, det har åskat, blixtrat och regnat.. men trots det så har det hela tiden varit mellan +23grader och +25grader ut :) och väldigt kvavt.
Så nu när det blev ännu varmare och solen skiner så blev man ju faktiskt väldigt glad <3 Då kanske det inte är lika kvavt ikväll som det har varit i några dagar nu och då kanske det åtminstone är lite luft i mitt rum. 
Just nu sitter jag här och är både glad, svettig, mätt, hjärtat slår glädjevolter efter en kommentar som jag nyss fick på Instagram och jag lyssnar även på Magnus låt! :D
Snart ska jag ställa mig upp och gå och starta en tvättmaskin med massa handdukar i, och sedan hänga upp dom på tork :) Det börjar även vara dax att laga middag men jag är inte alls hungrig än, så den får nog vänta.