Hundspann
I måndags så skjutsade pappa ner mig på byn för att jag skulle hämta ut ett paket och köpa lite färdgodis att ha i bussen på väg hit igår. När vi hade lämnat affären och skulle precis svänga upp till våran gatan så kommer det plötsligt två hundspann och åker över vägen på ett skoterspår bara en bit framför oss. Dom åkte över vägen som vi precis skulle svänga av :)
Det var så coolt att få se ett hundspann i verkligheten och hemma i byn till och med, och att det dessutom var två stycken efter varandra gjorde ju inte saken sämre <3 Jag har aldrig sett ett hundspann i verkligheten, bara på film.
Nu undrar jag vem i byn som har ett hundspann, jag skulle så gärna vilja åka ett! Dom kan ju i och för sig ha åkt väldigt långt och bara åkte igenom byn, men ändå, jag skulle vilja åka ett. 
Jag har länge drömt om att få göra det och har ibland önskat att vi hade typ tio hundar till så att man själv kunde fara ut en sväng precis när man vill. 
Så häftig och så roligt det hade varit! <3
Om vi hade haft ett hundspann så hade vi kunnat fara ut med det på sportlovet när alla andra åker till fjällen eller far till en backe och åker slalom. :)
Ååååh, så kul det hade varit, jag vill ha ett hundspann nu! :D <3