Mot IKEA
God morgon :)
Idag är jag uppe med tuppen. *gäsp * Det var 3månader sedan jag klev upp såhär tidigt sist. Just nu är jag väldigt trött och hade gärna krupit ner under täcket igen och sovit i några timmar till, men det går inte idag..
Kläderna är på, väskan är packad och nu ska jag bara äta upp min frukost och sedan ska jag ta väskan och gå ner till bussen. Det känns jättekonstigt att jag ska hoppa på bussen den här tiden på morgon, men jag vet att det kommer att kännas hur bra som helst när jag väl sitter där :) och chauffören kommer nog tycka att det är kul att jag åker med igen. Det var ju ett tag sedan sist!
 
Jag ska åka till stan för att möta upp en kompis och sedan hoppar vi på nästa buss och åker till IKEA :) Min kompis ska flytta ihop med sin kille.... så hon ville att jag skulle följa med henne till IKEA för att hon behöver smakråd. Hon ville egentligen att vi skulle fara någon helg, men då hade det blivit i slutet på Oktober och dom flyttar i mitten av September. Så då bestämde vi att vi skulle ta det idag istället för att det passade för båda :)
Jag hoppas att det blir en bra dag med många skratt och ganska mycket shopping :) Jag tänkte inte köpa så mycket, men litegrann kan man unna sig tycker jag.
Vi ska göra hennes ärenden, äta lunch och sedan shoppa ett tag till.
 
När vi är klara så ska vi nog ta bussen till hennes moster med familj för att vi ska sova där. Vi valde att sova där för att det blir så stressigt om man måste passa en massa bussar.. Då är det lugnast om man kan göra allt i lugn och ro och sedan kan man övernatta där.
Sedan åker vi hem imorgon mitt på dagen.
Jag är lite nervös för att sova hos hennes moster, det var ca 3år sedan jag träffade dom och har inte direkt haft någon kontakt med dom heller. Så jag är lite nervös. Det känns som att jag ska sova hos ett par främlingar trots att jag vet vem dom är och dom vet vem jag är... :)
Jag hoppas att nervositeten släpper när jag väl är hos dom!
Nu måste jag äta klart här och sedan gå ner till bussen :)
Jag hoppas att detta blir en bra dag med många skratt.
 Önskar er en bra dag :)
     Mot IKEA!