En mini lista
God kväll i stugorna :)
Idag har jag lagat middag, tvättat, hängt tvätten på tork, plockat lite här och där, skickat iväg några mail, svarat på ett mail och varit ute & fotat, myst med vovven, sett IDOL, pratat med en kompis i telefonen, packat väskan och äntligen har jag kommit på vad jag ska ha på mig för kläder imorgon :)
Det har regnat och varit grått precis hela dagen idag, men det har ända varit en mysig dag <3 Jag har bara gjort det jag har känt för och det får man lov att göra ibland!
 
Jag tycker att det är ganska tråkigt att läsa inlägg som är såhär korta, så därför tänker jag att vi ska göra en mini lista även ikväll, bara för att inlägget ska bli lite längre och för att jag tycker att det är kul med listor :)
Dom är både roliga att göra och även roliga att läsa!
 
1. Vad är dina planer i höst?
Svar: Mina planer är att bli bra i fotleden, fara på en konsert och även hitta ett jobb :) Jag vill egentligen inte ha ett "vanligt" jobb eftersom att jag vill jobba med bloggen på heltid :) men jag vill samtidigt få in pengar på kontot varje månad och då måste jag försöka ta mig i kragen och fara till arbetsförmedlingen snart och snacka. 
 
2. Vad saknar du i din höstgarderob?
Svar: Jag saknar fler tjocka & mysiga tröjor utan luva, strumpbyxor och en längre kjol :) På något sätt så tycker jag att det är en fin och bekväm outfit på hösten. En kjol, strumpbyxor och en mysig tröja <3 Mys!
 
3. Om du skulle kunna vara någon annanstans på jorden just nu, vars skulle du vara då?
Svar: Då skulle jag vara på någon mysig plats i Danmark <3 Jag vill så gärna åka dit och bara vara. Hade gärna haft med mig någon som jag gillar mer än en vän <3 Det hade varit jättemysigt!
 
4. Hur ser en myskväll ut för dig?
Svar: En mysig kväll för mig är när man sitter tätt intill varandra under en filt <3 i ett mörkt rum med en mysig belysning på, kanske kollar på TV och äter godis, chips, ostkrogar och dricker en god dricka :) Det är myskväll för mig.
Hoppas att ni har haft en trevlig dag, det har jag haft trots regn.. :)
Nu tänkte jag titta på några YouTube-klipp och något program.
Därefter så ska jag runda av denna dag och försöka ta mig isäng :)
Jag ska upp tidigt imorgon, så jag vill hinna sova några timmar.
    God natt! :) Zzzz