Tod bort det vita
God kväll :)
Jag kom hem för ungefär 1timme sedan. Detta har varit två ganska bra dagar och jag har haft så trevligt :)
Nu har jag åkt buss i ca 4timmar och är helt slut. Så nu ska jag tvätta bort sminket, ta av mig dessa kläder och ta på mig pyjamasen. Denna dag få avslutas i soffan under filten :)
Jag är jättetrött men glad nu. Jag är glad för att jag valde att åka iväg just dessa dagar och att det funkade för både jag och min kompis :) Nu är detta gjort så nu kan jag fokusera på det jag vill göra på dagarna och inte få massa samtal av henne om att vi ska åka, för nu är det gjort!
 
För snart 2månader så var mina föredetta hyresvärdar här och hälsade på. Det var jättekul att ha dom här och att få träffa dom :) Innan dom skulle komma så skyndade jag mig att ta bort nagellacket och måla mina naglar med en annan färg bara för att dom skulle vara finare när dom kom.
Det är nu ett tag sedan och den vita färgen som jag hade har försvunnit lite här och där på naglarna, och det såg inte alls så fint ut. Så därför tog jag tag i saken i tisdags och tog bort det vita, och målade naglarna orangea istället.
Det är höst nu och då brukar jag ha orangea naglar för att jag tycker att det är snyggt och det passar bra nu på hösten :) och jag är jättenöjd med dom!
Såhär ser höger hand ut :)
Jag märkte när jag målade den att det är ju lite glitter i färgen :) det har jag inte märkt tidigare, haha!
Gillar denna färg starkt.
Jag är så nöjd!
Såhär ser vänster hand ut :)
Orange passar bäst på hösten och därför har jag den färgen då.
Älskar att den är så stark :)
Så nöjd!
 
Detta har varit en bra dag :)
Jag hoppas att ni också har haft en bra dag idag.
Nu ska jag äta lite kvällsfika innan jag somnar sittandes.
Sedan ska jag gå och lägga mig.
    God natt! :) Zzzz