Valborgsmässoafton 2018
Dagen började med att jag klev upp, klädde på mig, gick på toa, åt frukost, borstade tänderna och gick ner till bussen. Trots att jag är ledig så åkte jag ändå buss, för att idag skulle jag till tandläkaren och sedan hade jag körlektion. Efter körlektionen så for jag till vårdcentralen för att få ut några papper om mig själv. När det var gjort så for jag tvärt in på apoteket och sedan in på Coop och handla några saker. När det var gjort så åkte jag hem direkt. Jag hann även vinka åt mötande busschaufför :) <3
 
Väl hemma så var det dax att packa upp varorna och göra middag, som idag blev parisare :) Efter middagen så busade jag med en av vovvarna en liten stund, kollade genom alla sociala medier och sedan tog vi oss en cykeltur ner till majbrasan :)
Som vanligt så var det bara en massa gegga där och samma människor som alltid. Det blir lätt så när det inte bor så många i denna lilla by. 
 
Vi sjöng in våren, kollade på brasan och fikade. När vi hade varit där en stund så blev jag så kall mo fötterna & händerna och vi blev också less så vi gick tillbaka till cyklarna och cyklade hem igen :)
När vi kom hem så tog vi på oss pyjamasen och kröp upp i soffan med en skål chips och en skål med godis. 
Det blev en lugn och skön valborgsmässoafton! <3
Valborgsmässoafton 2018