Dax för kalas
God morgon :)
Dax att sätta igång med att förbereda mitt kalas. Om ca tre timmar så kommer det förhoppningsvis några gäster :) Kladdkakorna ska dekoreras, bullar & kakor ska tas upp ur frysen, kaffet ska kokas, grädden ska färgas och bordet ska dukas. Mitt i allt detta så ska man även fixa i ordning sig själv också. 
Jag har valt att ha klädkod <3 och det är för att annars kommer folk i mjukisbyxor och arbetskläder och det tycker jag är så fult, äckligt och taskigt. 
Jag skrev detta på injudnaden - Klädkod: FINKLÄDER, ej mjukisbyxor/arbetskläder.
Jag hoppas att dom lyder detta för att annars blir jag så besviken. Förra året valde jag att alla skulle ha något oranget på sig och alla hade det också trots protester och arga miner innan dom kom :D 
 
Jag har ingen aning om vilka som kommer och om det ens kommer någon. Vi får se, jag hoppas att folk kommer så att vi inte har gjort allt i onödan, haha.
Jag älskar att vara fiklädd och få piffa till mig lite extra så jag tycker ju att kalas är roliga oavsett om det är tråkmånsar här eller inte. Jag har ialla fall en anledning till att få vara finklädd :)
 
Här kommer lite bilder från mitt orangea kalas förra året :)
 Om temat är orange så ska även naglarna vara i den färgen. Hela jag var orange :) (detta är mina egna)
Tårtan :)
En av blombuketterna som jag fick <3
Och självklart ska även hunden ha något oranget på sig. Det fick bli en liten orange balong på halsbandet :)
 
Nä, nu måste jag fortsätt fixa så att allt är klart när det kommer någon, om det kommer någon :)
    Vill önska er en lugn & skön lördag :) <3