Bilen ville inte samarbeta
Vissa fordorn blir inställda, vissa åker ner i diket och vissa krockar. Igår var det ett rejält busväder och idag är det glashalt på vägarna och plusgrader. Jag skulle upp och göra några ärenden 4mil ifrån där jag bor. Bilen ville inte samarbeta och det var inte kul att åka för att bilden ville åka zick-zack hela tiden...
Väl framme så spännde man sig hela tiden när man var ute och gick för att man är så rädd för att halka omkull. När vi satt och åt lunch så blev det en bilkö utanför fönstret och alla rusade till fönstret för att se varför det var en kö där, det visade sig att det hade blivid en krock där bara några sekunder innan vi såg kön. Allt gick bra och alla inblandade körde därifrån efter ca 2minuter kanske.
När jag sedan åkte hem vid 12:00 så var det bättre före men fortfarande halkigt. Jag var inte rädd för att jag skulle åka av vägen, det gick bra. Imorse vid 07:00 när jag åkte upp så var det inte roligt och jag trodde att hjärtat skulle ploppa ut några gånger eftersom att bilen åkte åt sidan några gånger, jag gillar inte sånt...
 
Idag är jag öm i hela överkroppen efter all skottning igår. Vill helst inte röra armarna för att det gör så ont då :( men jag kämpar på. Det var minst 30cm snö igår som skulle skottas bort och det var inte det lättaste kan jag säga. Jag fick sparka på snöräven för att ens kunna fylla den med snö. Det var så tungt och jobbigt, men kul :) Jag har ingen kropp som klarar av att skotta och blir väldigt ofärdig av det... men ibland så känner jag att jag måste hjälpa till för att dom andra ska få slippa någon gång. Lite kan jag skotta och sedan måste jag egentligen sluta, men igår blåse det och snöade det så mycket så att jag var ut två gånger. Första gången så skottade jag bara upp en liten väg så att vi tog oss in och ut med bilen. Andra gången så tog jag resten och tippade vid vägen så att pappa kunde ta bort det med traktorskopan. Jag tycker att det är kul men jag blir så ofärdig av det.
 
I helgen ska jag bara ta det lugnt & vila, det har varit en jobbig vecka och många frågetecken vilket gör att jag sover så dåligt på nätterna för att jag ligger bara och tänker, dessutom så har jag dåligt samvete över vissa saker och det gör ju inget bättre. 
Jag ska försöka komma på nya idéer till Instagram, byta gardiner i mitt rum, dammsuga och torka av mina älskade affischer <3 för att dom är gråa av damm, haha! Efter det så ska jag bara ta det lugnt, känner att jag behöver det när jag sover så dåligt på nätterna och när jag har såhär ont i kroppen.
(bild från 2014)
Vi har betydligt mer snö nu än vad bilden visar :) Idag når snön upp till lite mer än halva busken.