Melon mys
I fredags när vi hade besök så bjöd vi på en så god melon sallad till middag :) Det var vattenmelon, honungsmelon och någon annan melon som vi aldrig har ätit förr och som jag tyckte smakade banan. Det var min idé att vi skulle göra en sallad av meloner eftersom att melon är så gott och jag ville ha någon slags sallad då jag inte äter vanlig sallad förutom gurka. 
Ikväll när vi skulle se på Lotta På Liseberg så skar vi upp det som var kvar av honungsmelonen och den andra melonen och satt i soffan och åt det. Tanken var att vi skulle ha chips och godis ikväll men eftersom att vi hade kvar meloner så tog vi det istället när vi ändå var tvungna att hinna äta upp dom innan det var dax att slänga dom. Det blev melon mys istället för chips & godis mys ikväll <3 
    Hoppas att ni har haft en mysig dag idag för att det har jag haft :) Just nu är det mörkt ute och det spöregnar <3 Tycker att det är så mysigt att sitta inne när det regnar och mörkret har lagt sig över byn trots att jag vill vara ledig ett tag till :) Tycker att hösten är så mysig men gillar inte att den tar med sig ångesten och rädslan över att skolan snart börjar om... Men än är inte lovet slut och jag ska njuta till max även fast det är 1:a augusti imorgon... :)