Höst promenad
Tidigare ikväll så tog jag och mamma med oss hundarna ut på en höst promenad. Nu känns det i både kropp & själ och i luften att det är höst. Nu börjar löven bli orangea och röda :) Jag tycker att det är mysigt när löven ändrar färg och det är kallt när man far på morgon <3 Nu fattas bara frosten och solen som lyser när man far till stan på morgon. 
På våran lilla promenad så tog jag några bilder som jag tänkte visa er <3 Bilderna är tagna med mobilen för att tanken var att vi bara skulle gå efter vägen men det slutade med att vi gick i skogen :) Jag vågar inte ha med mig kameran ut när jag ska hålla den stora hunden i koppel samtidigt, han drar så mycket och jag är rädd att jag ska tappa kameran om jag har med mig den. Mycket lättare att ta kort med mobilen vid sådana här tillfällen för att det går snabbare. Alla bilder blev superbra ändå :)
På två ställen mitt i skogen så hittade vi en liten buske med röda vinbär :D Jag smakade inte för att det känndes inte rätt <3 Ingen aning om vem som kan ha pillat på dom...
Denna årstid är så vacker och jag är glad att jag fyller år på hösten och kan dekorera bordet med färgglada löv :D <3 Hösten & sommaren är favoriter <3 dom andra har också sin charm men på ett annat sätt :)
 
Imorgon ska jag och mamma ut en sväng till, men då ska vi bara ha en hund med oss och jag ska ha med mig kameran. Jag såg så många saker jag ville ta kort på men jag vill ha kameran till det <3
 
Hoppas att ni har haft en bra dag :) Min har varit helt okej.
    God natt :) Zzzz