Rensa i min garderob
God kväll vänner :)
I måndags började jag ju rensa i min garderob, men det har gått sakta men säker framåt :) Jag har börjat och sedan har det kommit något annat som ska göras och sedan har jag fortsatt. Så idag blev jag äntligen klar med det och det blev mycket mer plats i garderoben och nu har jag bara kvar kläderna som jag brukar använda :) Resten ligger nerpackade i en låda. Jag har en alldeles för liten garderob och alldeles för mycket kläder, haha! Så det var på tiden nu att jag fick det rensat.
Jag har lyckats sälja ett par byxor som jag aldrig har använt och kommer aldrig att göra det heller, och sedan har jag även ett par byxor till som jag ska försöka sälja också :) Det är bättre att sälja eller ge bort istället för att kasta bort hela och fina kläder. Säljer man dom så får man ju in pengar och det är bra! ;) 
 
Jag har gjort en höst garderob nu, så jag har inte plockat fram dom tjocka tröjorna än för att jag tycker inte att det är så kallt just nu. Dom får nog komma fram när snön har kommit :)
Jag kastade ner alla byxor i en hög på golvet och det blev en så himla stor hög av bara byxor... Inte så konstigt att jag inte kommer ihåg vad jag har för byxor, haha! Så nu har jag gjort tre små högar av den stora högen och sorterat dom efter tjocklek, så nu ser jag exakt vad jag har för byxor och det känns riktigt skönt!
 
Jag har även rensat bland det som hänger och där lyckades jag plocka bort saker också som jag inte längre ska använda. Det blev inte jättestor skillnad, men lite mer luftigt vart det ialla fall :) och jag kan lättare bläddra bland kläderna som hänger där. Det har blivit mer ordning på alla T-shirts & linnen och även alla kjolar :) Det är nu lättare att se vad som finns i skåpet utan att man måste riva ut hälften för att hitta något att ha på sig, haha!
Jag är jättenöjd och det känns så skönt att det äntligen är gjort! Jag har dragit mig ifrån att göra det här.
Före...
Alla byxor låg huller om buller och det var ett elände att hitta byxorna man skulle ha. Jag fick ta i med våld för att kunna kasta upp byxorna och få dom att stanna där. Många gånger hände det att några byxor ramlade ut bara för att jag öppnade dörren eller när jag skulle ta ner ett par byxor..
Det var många gånger jag blev irriterad bara för att jag hittade inte det jag ville ha, byxorna stannade inte på sin plats och byxor hoppade även ner på mig när jag öppnade och det var då svårt att få dom på plats igen.
Nu slipper jag äntligen det beskymret!
Efter :)
Detta blev mycket bättre och jag är så nöjd. Nu är byxorna uppdelade i tre olika högar. En hög med tunna byxor, en hög med tights och en hög med tjocka byxor :)
Nu är det betydlig lättare att hitta det man ska ha, byxorna stannar på sin plats och inga byxor kan ramla ut bara för att jag öppar dörren eller ska ta ett par byxor. Det är så skönt!
Om jag tar en stol och ställer mig på den så ser jag exakt vad jag har för byxor, och så ska det alltid vara tycker jag. Det går fortare och hitta det man söker och inget ramlar ut :)
Jag är mer än nöjd!
Före...
Det var så trångt mellan det som hänger så det var svårt att hänga in kläderna där och det var även svårt att bläddra bland kläderna för att hitta det man sökte. 
Även i korgarna var det kaos. Jag hade bara kastat in kjolarna i en och alla t-shirts i en och tröjorna hoppade ibland ner till kjolarna och det var en enda stor röra där.. Ibland letade jag en tröja som jag tillslut hittade i korgen med kjolarna. På något vis så var det ordning där men ändå o-ordning.
Det blev jobbigt i längden!
Efter :)
Alla sommarkläder är bortplockade så nu är det bara höstkläderna kvar. Det ser fortfarande trångt ut, men det är faktiskt mer plats där eftersom att jag har ändå plockat bort elva plagg :) Nu är det lättare att bläddra bland kläderna och se vad som finns där. Nu har jag bara kvar kläderna som jag brukar använda och det är så skönt.
I korgarna har jag också tagit bort lite plagg och jag har vikt allt och lagt ner det snyggt i korgarna igen. Nu ser det mer städat ut i min garderob och det är betydligt lättare att hitta det man söker nu än vad det var tidigare :)
Jag är så glad att jag äntligen tog tag i detta nu och inte sköt upp det till senare. Nu ska jag försöka hålla det såhär fint och städat också. Det är så mycket roligare att öppna dörren till garderoben och alla kläder ligger snyggt ihopvikta på sin plats och det är lite luft mellan det som hänger :)
Jag är mer än nöjd!
 
Det har varit mulet hela dagen idag, men det har ändå varit en bra dag :)
Jag har hunnit göra massor trots att jag sov länge idag.
Middagen är uppäten och allt är diskat.
Så nu ska jag strax slänga mig ner i soffan och kolla på TV en stund :)
Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag!
    God natt! :) Zzzz