Min födelsedag
God kväll kompisar :)
Idag är det min födelsedag och den har varit så lugn och trevlig :) Klockan 05:40 imorse blev jag väckt med sång, fika och paket på sängen av familjen <3 Jag låg och försökte få upp ögonen och sedan åt jag upp fikat och öppnade presenterna. När det var gjort så klev jag upp, borstade tänderna, kramade familjen hejdå och gick och la mig i sängen igen klockan 07:00. Jag somnade ganska fort för att jag var så trött. Tänkte sova i 4timmar, men jag sov i 6timmar istället, haha! Jag vaknade 12:50 och startade mobilen och kollade på alla grattis-hälsningar som jag hade fått just då och jag svarade på några <3 Därefter så somnade jag om igen, sov till ca 15:50 och klev upp på riktigt klockan 15:34...haha! :) Det blev en så skön start på denna dag och det var ingen hund som skällde ute för ovanlighetens skull, så det blev en skön start på en skön dag! :)
 
När jag hade klivit upp så satte jag mig vid bortet och åt en macka och även förberedde några inlägg till bloggen. Helt plötsligt så blev klockan 17:20, mamma kom hem och det var dax att börja med middagen som idag blev carbonara :) Det var så gott och jag blev proppmätt. Vi hann bara äta klart så kom farmor och min farbror hit, vi pratade en stund och sedan tog vi fram tårtan <3 Jag öppnade mina presenter och sedan satt vi och snackade ett tag till. När klockan slog 19:30 så var det dax för Halv Åtta Hos Mig på TVn och det får man ju absolut inte missa denna vecka, för att denna vecka är det ju från Arvidsjaur :)
Vi fick oss några goda skratt och efter det så var det dax för kvällens IDOL och även där fick man sig några goda skratt tack vare Maximilian, som även gick vidare till på fredag :)
Jag är så glad över ALLA grattis-hälsningar som jag har fått idag! :D
Så sedd som man är när man fyller år, så sedd borde man alltid vara!
Idag har jag känt mig så uppskattad och omtyckt <3
Jag har flygit upp från stolen varje gång jag har fått ett grattis!
Det betyder så mycket för mig att folk bryr sig <3
Även om dom inte gör det i vanliga fall, så är jag tacksam över att dom åtminstone gör det när jag fyller år! <3
Är så glad och tacksam just nu!
Detta har varit en mycket bra födelsedag :)
Hade dock önskat att brorsan hade varit hemma idag... :)
Tusen tack för alla gratulationer <3
Dom gör mig så otrolig glad! :D