Springer ut i gräset
God kväll på er :)
Det blev en mycket tidig kväll igår för att jag var så trött att jag bara ville gråta... Tvingade mig själv till att kolla ikapp allt på YouTube som jag hade missat i helgen, drack lite coca-cola, åt två bullar, uppdaterade min Instagram och sedan gick jag faktiskt och la mig för natten. Så jag låg faktiskt i sängen bara strax efter 00:00 och det har inte hänt sedan i maj, haha! Jag är ju hemma hela dagarna och då har det aldrig blivit att jag har vänt tillbaka dygnet sedan vi fick sommarlov. Jag har inte känt att jag har behövt göra det. 
I vanlig fall så brukar jag gå och lägga mig tidigast 02:30 på nätterna, så ikväll blev det väldigt mycket tidigare, men jag var alldeles för trött och slut i huvudet för det och då fick det helt enkelt bli som det blev.
 
Efter middagen så förde jag över några bilder till datorn och gjorde lite bloggrelaterade saker. Sedan försökte jag bara hålla mig vaken genom att äta godis.. :) Klockan kanske var kring 20:00 och då börjar hunden stå och skälla ute.. Så jag går till förrådet, öppnar dörren, pratar med han och då får jag ju se att det är norrsken ute <3
Springer in, säger det till mamma och sedan skyndar jag mig för att hämta kamera + stativ, ta på mig jacka & skor och springer ut i gräset på baksidan för att fota det gröna norrskenet :)
Först var det inte så mycket, men efter en stund blev det betydligt mer och jag lyckades faktiskt få några bra bilder på det :) Jag är nöjd med bilderna, men om jag hade haft rätt inställningar så hade det säkert blivit ännu bättre bilder! Allt går så fort och då vill jag inte stå och bläddra bland inställningarna för att då missar jag ju hela skådespeleriet... och det vill man ju inte. Jag är ändå glad för dom bilderna jag fick och att jag hann se norrskenet över huvudtaget <3 Detta är första gången på väldigt länge som jag ser norrsken. Så det var kul! :)
Tack vovve för att du skällde just då ;)
Detta är den bästa bilden jag någonsin har fått på just norrsken!
Så nöjd med just denna bild <3
Det var kallt att stå ute i -2grader, men det var så värt det.
 
Hoppas att just du har haft en bra dag idag!
Jag har försökt att göra lite nytta här, men det har gått sådär..
Har bara suttit och stirrat in i vägen typ hela dagen, haha!
Har inte direkt haft hjärnan med mig idag om man säger så ;)
Nu ska jag avsluta denna långa dag..
    God natt! :) Zzzz