Kramp i magen
God morgon :)
Fredag igen och inatt hände en rolig sak. I söndags tror jag att det var, då sände Let´s Feast live på sin YouTube-kanal och då missade jag den... men som tur är så har dom sparat den så man kan se den efteråt :) Den är 6timmar lång och eftersom att jag ser den på nätterna så kan jag inte se hela på samma gång, då får jag aldrig sova. Så inatt satt jag uppe i kanske 2,5timme och tittade på dom. Dom gjorde denna live tillsamman med deras kompis Rask och när dom tre är tillsammans så blir det alltid knas och tokerier, haha! Herrarna satt i en liten pool med coca-cola i för att se vad som händer med kroppen om man sitter i cola i 6timmar. Medans dom satt där så gjorde dom olika utmaningar och svarade även på tittarnas frågor.
 
En gång så skulle dom sminka varandra utan att kolla, alltså att en skulle ha ögonbindel på sig och smika den andra och sedan tvärtom. Rask hade några tokiga ljud för sig när han blev sminkad och Let´s Feast kunde ju inte hållas sig för skratt och som ni vet så smittar ju skratt av sig. Så det slutade med att jag satt här och skrattade så jag fick kramp i magen, haha! :D Fick försöka bita ihop och inte vara för högljudd eftersom att det var mitt i natten och mamma & pappa låg och sov. Det var kämpigt men oj så roligt det var!
Tror att det var extra roligt eftersom att jag var trött och tittade på dom mitt i natten. Allt blir lite roligare när man är trött, men himlar vad jag skarttade, haha! :D
 
När klockan var ca 02:45 så pausade jag och stängde av. Gick och borstade tänderna och gick in i mitt rum. När jag skulle ta av mig kläderna så tappade jag balansen och trampade på en full chipspåsen som låg bakom mig. Det lät så högt och då kunde jag ju inte hålla mig för skratt. Det lät så kul :) 
Hade alla i huset varit vakna så hade jag typ skrattat ihjäl mig, det gick inte att hålla sig för skratt.
När jag tillslut hade lagt mig i sängen och scrollade runt på Instagram så började jag tänka på det som nyss hände, och då bröt jag ihop av skratt igen :D
Klockan var nog närmare 04:30 innan jag kunde slappna av ordentlig och somna!
Tycker verkligen att ni ska gå in på Let´s Feast YouTube-kanal och titta på deras live och även deras andra videos. Dom gör så många tokiga saker och experiment så man får många härliga skratt lite då och då :)
När dom är med sina kompisar så blir det ännu mera knas, haha!
Dom bjuder verkligen på sig själv och förtjärnar att lyftas fram.
Så därför tipsar jag er om dom idag!
Det här är mitt lilla fredags tips från mig till dig :)
Ett gott skratt förlänger livet, och dessa personer förlänger ens liv med flera år <3
    Önskar dig en rolig dag!