Tidig morgon hos brorsan
Halloj på er :)
Idag blev det en tidig morgon hos brorsan för att jag skulle hinna med bussen som går hem 09:45 och före det så skulle jag bära min väska som väger 8kg i 1,5km i 26graders värme... :)
Det gick bra, men det var väldigt jobbigt.
Det tog ändå bara 21minuter att gå, men jag var äckligt blöt i ryggen.. Som tur var hann jag sitta i skuggan och vila i 20minuter innan bussen kom och hann torka lite, haha!
Det var bra AC i bussen så det var skönt att åka, skulle ju ändå bara åka 13mil :)
 
Idag har jag haft körlektion igen och det gick bra som vanligt :)
Här där jag är nu är det bara +17grader och det blåser massor... det går vara ute i kjol och T-shirt, men då ska man vara i solen för att annars blir det för kallt..
På väg hit upp så var vi nära på att krocka med några renar.. men som tur var hann chauffören få stopp på bussen i tid även om det blev en hård inbromsning, men det var ingen fara :)
Vi har så duktiga chaufförer!
 
Jag ska snart ta min tegelsten till väska och gå till bussen. Tur det är svalare här nu än vad det var i stan i morse så jag slipper bli så blöt i ryggen igen :)
Hatar att svettas så det är tur att jag är ledig i veckan så att jag kan ha vilka kläder jag vill och kan byta om det behövs. Hoppas att det blåser mindre hemma.
Ska som sagt sluta snart och ta min tegelsten och åka hem :)
Får se om vägen är öppen eller stängd efter att ha åkt ca 2mil.. Det har nämligen skett en trafikolycka och all blåljuspersonal åkte dit... :(
Vill gärna veta vad som har hänt!
Vi får helt enkelt se om det syns något när vi kommer, vet på ett ungefär vars det är.
Jag tycker att sådant är jätteintressant att kolla på, men såklart jättetråkigt för dom inblandade.