fotostaden.blogg.se

Stekande sol
Håhåjaja! Idag var det +29grader varmt ute, stekande sol och klarblå himmel :) Det var både härligt och inte härligt att vara ute. När jag stod och väntade på bussen så svettades jag så det stod härliga till, haha! Inte alls kul när man har en bh som drar åt sig allt svett och gör det hela sämre, och det blev ju inte bättre när man satte sig i en buss som har stått mitt i solen i hela 4timmar... Det var så skönt att få komma hem och byta kläder och lägga sig i en sval säng en stund innan jag gick ut igen :)
 
Idag hade jag muntligt nationella prov i svenska och som ni vet så var jag så taggad på att få göra det :) Jag redovisade som nummer tre och jag är så nöjd med den redovisningen, har aldrig varit så nöjd med en sådan förr som jag var nu! Jag fick dessutom mer än bara godkänt i slutbetyg för nationella!
 
Ikväll har jag sprungit runt på gården och i skogen som en tok för att fota :) Det finns som otroligt mycket att ta kort på denna årstid, och att man dessutom kan vara lättklädd gör det ju bara enklare att klättra och hoppa i skogen. Tänk för 8veckor sedan gick vi med jackor, fleecetröja, vinterskor och mycket snö låg kvar på marken...
Nu är i stort sett all snö borta och vi kan gå runt överallt i sandaler, T-shirt och shorts :) Och om 8veckor så är vi inne i juli.
Tiden går verkligen så himla fort!
Nu är det ett himla liv i skogen här... :)
Dax att gå och lägga sig så att man vaknar upp pigg till en ny varm dag imorgon :)
En ledig dag dessutom <3 dock med några ärenden.
    God natt :) Zzzz