Spegeln är fylld
Det tog ett bra tag innan jag tog mig i kragen och faktiskt flyttade in speglen från hallen till mitt rum. Just nu står den mellan min säng och garderoben så man kan inte öppna garderoben helt... men det är bara där spegeln ryms nu för tillfället. Jag har hängt in det mesta i den och det känns skönt att ha det jag använder mest på samma ställe och att det är lätt att komma åt :) Att dessutom få ha en spegel i sitt rum för första gången på tre år är bara en skön bonus. Nu kan jag stå i mitt rum och blåsa håret eller fixa mig på morgon :)
Jag slipper stå i hallen. 
Alla saker är på plats och spegeln är fylld! :) De känns bra att ha en stor spegel som man kan ha saker i. 
Det blev mycket mer plats i mina lådor på min stora hylla nu när jag fick spegeln och kunde flytta över den mesta i den. Det känns på något sätt som att det är mer städat nu än vad det var tdigare och jag slipper tjorva ut sakerna från varandra varje gång jag ska ha ett smycke :)
Detta blev jättebra!
Istället för att ha alla ringar liggandes i en skål så är dom nu längst upp i spegel :) Nu ser jag exakt vad jag har för ringar och det blir enklare att se vilken ring man ska ha på sig. 
Dom nyaste armbanden och halsbanden fick också flytta in i spegel :) Nu slipper jag tjorva ut dom från annat.
Alla hårsnoddar som jag bara använder som armband fick flytta in i spegeln :) Nu ligger dom parvis och det är enklare att se vilka som hör ihop. Dom som hör ihop ligger nu på varandra.
Alla örhängen fick flytta in i spegeln och dom fick en egen plats :) Mycket enklare att se vilka örhängen man ska ha och man slipper gräva i en låda bara för att hitta båda två.
Favorit armbanden rymdes också i spegeln :) och jag slipper vara rädd att dom ska gå sönder när jag försöker tjorva lös dom från något annat.
Detta blev så bra och jag är jättenöjd. Nu hittar jag betydligt lättare det jag ska ha!