Såklart att jag vill det!
God morgon :)
Just nu sitter jag på bussen på väg mot stan trots att jag är ledig. Jag kommer att vara i stan ca 40minuter och sedan hoppar jag på en annan buss för att åka till en annan stad :) Idag ska jag få träffa min "syster" med dotter för första gången på typ 2år... <3 
Det ska bli så kul och jag har länge sagt att vi ska träffas, men det har aldrig passat. 
Förra veckan så hade hon lagt ut en bild på Instagram och skrivit att när det är skruttväder så kan man vara på Leos lekland :) Då kommenterade jag och sa att jag vill också vara där och speciellt med dom, och att vi måste träffas snart :) 
Bara några sekunder efter att jag hade kommenterat det så fick jag ett sms av henne och hon undrade om jag vill komma ner och hitta på något med dom på fredag!
Såklart att jag vill det! :D
Nu är det inte alls många timmar kvar tills vi ses och jag blir bara mer nervös för varje minut som går, hihi!
Jag har just ätit frukost, som idag blev två barer och vatten... Inte den bästa frukosten, men det får duga denna gång. Jag klarar inte av att äta frukost direkt jag har stigit upp för att då blir jag illamående.... och ska jag någonstans och är väldigt nervös så blir det ännu svårare att få i sig frukost. Det ska vara något enkelt iså fall och helst någon timme efter att jag har stigit upp. 
 
Nu ska jag alldeles strax hoppa av denna buss för att vänta på nästa :)
    Ha en härlig dag i värmen! <3