Polletten falla halvvägs
God kväll i stugorna :)
Idag har jag gjort det skriftliga nationella provet i svenska och det gick sådär om jag ska vara ärlig... Hade så svårt att förstå vad det var jag skulle göra och hur jag skulle göra :( 
Efter kanske en halv timme så lyckades polletten falla halvvägs ialla fall och jag kunde få fram något att skriva, men om jag gjorde rätt vet jag inte.. Jag hoppas att jag blir godkänd ialla fall.
 
Efter 3timmars skrivning så var jag äntligen klar och kunde lämna in provet. Eftersom att det är tisdag så är jag egentligen ledig och kunde då sluta direkt efter provet. Jag passade på att tömma skåpet också när jag ändå hade med mig ryggsäcken :) Det känns skönt att det är tomt nu och jag slipper bry mig om det. Allt jag behöver sista tiden fnns på datorn och skulle det krisa sig så har lärarna papper som jag får låna, så det är lugnt!
 
När jag hade lämnat skolan så gick jag ner till stan och gjorde några små ärenden och sedan gick jag och satte mig på busstationen i en hel timme innan bussens avgång bara för att jag orkade inte bära min tunga väska på stan hur länge som helst och det är dessutom inte kul att gå på stan själv.
Tiden gick ändå fort när jag satt där på busstationen i solen. När chauffören gick till bussen så gjorde jag också det och vi satt och snackade en stund. 
Det var trevligt!
Just denna chufför som körde idag är ny och har inte kört den turen så många gånger, jag har nu åkt med han två gånger bara. Hittills så är han snäll och trevlig, ialla fall med mig, haha! :)
Han luktar dessutom så gott!! <3
 
Nej! Jag kan inte bli tillsammans med han heller - han har också fru och barn redan..
Bild från gårdagens fotografering :)
Denna dag har varit bra och jag är klar med alla svenskauppgifter så jag behöver inte komma till skolan imorgon, vilket betyder att jag är ledig reste av veckan :D
Så skönt!
Det ska dessutom vara 19grader och sol här så då ska jag ligga på altanen och bara chilla <3 Möjligtvis att jag tar ut tvätten också så att den får torka ute.