Ordentligt bakslag för vädret
Idag klev jag inte upp förrän efter två för att jag var helt slut. Det är jobbigt att vara ute i +27grader en hel dag som jag var igår. Idag har jag mest tagit det lugnt, vilat, tänkt och fantiserat mycket :) Hade saker som jag tänkte göra när jag klev upp, men det blev inte. Jag får göra det i helgen istället.
Idag lyssnade jag på musik för första gången på 15dagar och himlar vilken energi och glädje jag fick efter ett så långt uppehåll :)
Efter middagen åkte jag och mamma iväg med stora vovven och tog en lång promenad i skogen bara för att han skulle få komma ut och röra på sig, slippa sitta på gården dygnet runt. Tror han tyckte att det var jättekul :D Många nya lukter och ljud överrallt. 
När vi kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan packade jag väskan och tog fram kläderna som jag ska ha på mig imorgon. 
Idag har jag haft på mig fleecetröjan igen för att det har bara varit +11grader här, mulet och blåsigt... När jag gick och la mig så var det bara +5grader ute.. snacka om ett ordentligt bakslag för vädret.
Vi har ju trots alla haft över +20grader här i över 1vecka nu.
Detta har varit en bra dag trots kylan :)
Ännu härligare hade det varit om man fick vara ledig imorgon också :) men tyvärr får jag inte det, måste åka till skola och vara där i ca 2timmar innan jag får helg...