Myssugen
God morgon :)
Jag är själv och känner mig väldigt ensam varje dag, även om jag har underbara människor runtomkring mig. Det är jobbigt för mig just nu, psykiskt när man har en så stor längtan efter en pojkvän <3 Alla mina vänner och nästan alla kusiner har ett förhållande :) och jag är själv...... :( Det är inte det minsta kul att vara själv på det sättet.
När en av mina äldsta vänner skrev att hon var i ett förhållande så blev jag jättestressad och började nästan gråta, jag blev tvungen att lägga bort telefonen och försöka tänka på något annat.
Det är jättejobbigt för mig just nu och jag mår inte så bra psykiskt....
Hade jag fått välja så hade jag varit i ett förhållande i 6år nu, för att det var för 6år sedan som jag började längta efter en kille.
 
Jag ser framför mig att jag sitter med kärleken på en brygga och dingla med benen ovanför vattnet en ljummen sommarkväll <3
Jag vill att det ska bli verklighet nu!
På kvällarna när jag blir myssugen så är det så tomt och ensamt just för att det fiinns ingen kille vid min sidan som bryr sig om mig och vill mysa på det sättet jag vill.
Visst, det är mysigt att mysa med familjen i soffan också, men det är inte samma sak.
 
Det är väldgt jobbigt för mig just nu och jag mår inte så bra, jag känner mig ensam. Tycker till och med att det är jobbigt att gå på stan och se ett par där... när jag ser ett program på TVn och det är ett kärlekspar där så börjar tankarna genast vandra och fantasin om en egen pojkvän kommer på en gång. 
Bara få ha någon bredvid sig i sängen när man ska sova och någon varm & trygg famn att borra in sig i när man fryser, det saknar jag massor <3 Någon att hålla handen med. Någon att bo med på hotell någonstans och bara ha några mysiga dygn med <3 Någon att bilda familj med, någon att gifta sig med och någon att skaffa bostad med. Att bara få ha någon vid sin sida som bryr sig om en på ett speciellt sätt <3
Det saknar jag massor och har gjort i 6år redan!
 
Skulle det vara så att du inte gillar denna typen av inlägg så tycker jag att du ska komma med egna idéer till mig. Det går bra att kommentera här och det går även bra att skicka ett meddelande till mig på Instagram: @fotostaden så ska jag försöka skriva om det.
 
Det är väligt svårt att komma på saker att skriva om, och då skriver jag bara det som ploppar upp i skallen och det som är aktuellt just nu. 
Ge mig gärna idéer på inlägg, långa som korta :)
 
    Ha en härlig fredag :)