Mulet men kvavt
Det har varit mulet men kvavt hela dagen... :) och trots mulet, lite regn och väldigt kvavt så har det varit +20grader ute ändå. För bara en liten stund sedan kom solen fram och fåglarna har kvittrat glatt i ett helt dygn nu!
Jag har hunnit torka bordet ute, lagt på den nya duken, tagit fram en gryta & ställt på bordet så att inte duken ska blåsa iväg och jag har också tagit några helt nya bilder till Instagram som ni ska få se om någon dag. Denna typ av bild har jag aldrig lagt ut förr... så jag är lite nervös eftersom att jag är en hemlig person och vill inte visa så mycket av det privata inför flera miljoner människor som jag inte ens känner..
Det ska ialla fall bli kul att se vad ni tycker om bilderna och jag hoppas att ni gillar dom för det gör jag :) 
Jag har såklart tagit många andra bilder också. Jag gillar denna årstid lite mer än vinter för att nu kommer alla växter fram och allt vaknar till liv igen :) Det finns så otroligt mycket att ta kort på nu, saker som inte ens syntes för drygt en månad sedan. Nu finns det mer att välja på när man ska foto och det gör det hela extra roligt att vara ute och fotografera denna årstid! <3
Detta är mina tre favoriter från dagens fotografering mellan regnskurarna :)
Halva himlen var blå och där sken solen, den andra halvan var dramatisk och där regnade det... :)
Tänk så olika väder den kan vara på samma gång. 
Halva gården var torr och solig, medans den adra halvan var blöt.