Ljumma sommarkvällar
Idag har det varit +20grader ute och riktigt härligt :) Jag har varit iväg och övningskört samt gjort några ärenden, men jag har bara haft en tunika på mig idag utan att ha frusit. Det är så skönt när man kan gå lättklädd.
Jag kom hem strax före 17:00 och fick börja med att leta hunden som hade gömt sig... men det visade sg ganska snabbt att han bara hade krypit under hans egna filt för att det var varmt, haha!
Sötnöt <3
När han var hittad så var det dax att göra middag och äta den. Efter maten så gjorde jag klart några måsten på datorn och sedan tog vi med en gottiskål ut och satte oss på baksidan i gungan och chillade ett tag :)
Det var så skönt efter en smått stressig dag.
 
När vi hade suttit där en stund så gick vi in och hämtade en boll och sedan gick jag och mamma ut på vägen och kastade boll en lång stund och oj vad vi skrattade :) Bollen for åt lite olika håll hela tiden..
Det var skönt ute, men dock blåste det isvindar och dom var inte det minsta roliga.. tur att bollen flög iväg hela tiden så vi fick röra på oss och slapp frysa så mycket. Dock var det ändå kallt så vi avbröt efter en stund för att gå in i värmen. 
Hade önskat att det var ljumma vindar istället, för att då hade det varit en härlg kväll.
Älskar att det blåser för att då är det myggfritt :D men det ska inte vara isvindar för att då vill man ändå inte vara ute.
Det ska vara ljumma vindar och inte kalla!
Nu börjar jag längta mer och mer efter ljumma sommarkvällar <3 
Tänk att få sitta ute och mysa långt in på natten utan att frysa och slippa slåss med alla eländiga mygg..
Så underbart!