Lat och effektiv
Halloj på er :) Ett väldigt sent inlägg nu, men det får duga.
Denna helg har varit lång, men absolut nödvändig. Denna helg så har jag varit både lat och effektiv :) Jag har bara chillat i solen, tagit det lugn och bara gjort det jag har velat göra för att jag har haft några jobbiga veckor...  MEN, denna helg så har jag både börjat med tre olika skoluppgifter och jag har även hunnit göra klart alla tre. Så nu är jag klar med precis ALLA skoluppgifter och det känns så skönt! :D
Dock har jag kvar en utvärdering, en gudning och ett nationellt prov... men om man räknar bort dom tre sakerna så är jag klar med allt. Dessa tre saker kan jag inte göra hemma så därför är dom kvar.
 
I afton fick vi besök av en kollega till pappa och kollegans två barn. Det var trevligt och vi hade roligt på baksidan medans pappa stod och grillade :) Vi sparkade och kastade bollar till barnen och dom hade så kul. 
Till middag blev det som sagt grillat och till efterrätt blev det glass, så gott! :)
När dom hade farit så plockade vi bort & diskade allt, torkade bortet och sedan satte jag mig ner och gjorde färdigt dom sista skoluppgifterna. När det var klart så var det dax att gå och duscha och fixa allt för imorgon.
Jag har inte tagit så mycket naturbilder idag :) 
Jag har mest tagit nya bilder som ni ska få se lite senare!
Nä, nu sprang klockan iväg, dax att att gå och sova så att man får sova några timmar innan klockan ringer... :)
    God natt :) Zzzz