Kristi himmelsfärdsdag
God morgon :)
Idag är det en röd dag och hela familjen är lediga :) Det är nämligen Kristi himmelfärdsdag idag och det betyder att det är idag som Jesus åkte upp till himmelen. 
Solen skiner och det är så härligt väder ute, undra vad vi ska hitta på att göra idag då. Brorsan kommer hem ikväll för att han ville inte komma igår... så jag är själv med mamma & pappa <3 Det är kul att få all uppmärksamhet som ensamt barn, men eftersom att jag har en bror också så vill jag gärna att vi är hela familjen när vi är lediga. Vi är en familj och vi ska hålla ihop. Familjen är inte hel på veckorna när brorsan bor borta för att gå skola.  
 
Det känns som att jag är det enda barnet i denna familj för att brorsan bor borta på veckorna och har gjort det i 1år nu. När han väl är hemma så sover han hur länge som helst och sedan vill han inte göra något... så då är jag själv igen. Jag trivs med den uppmärksamheten som jag får och behöver när inte han är hemma, men då han väl är hemma så vill jag att vi ska göra saker och det vill inte han... :( 
Det är tråkigt att han inte alls vill vara hemma längre.
Bild från gårdagens fotografering :)
Undra vad vi ska hitta på en dag som denna :) 
Vi har länge sagt att vi ska fara och titta på några vindsnurror när det är soligt.
För 6år sedan så fick jag min dröm uppfylld, och det var att fara och få se vindsnurror på nära håll och stå under dom :)
Det var så mäktigt så det vill jag göra igen <3
Jag älskar dessa snurror! <3
Att fara till några sådana idag när det är soligt hade inte alls varit så dumt.
Det får bli mitt förslag för idag :)