Inne med gott samvete
God morgon :)
Enlgt appen Klart.se så ska det vara typ +17grader och regn här hos oss idag, lite tråkigt med tanke på att vi har haft några soliga och varma dagar :) Det får gärna vara fler sådana!
Just nu regnar det inte, men om det skulle börja så är det kanske bra för att då kan jag sitta i lugn och ro och göra klart alla skoluppgifter som är klar och kan skick in dom. Det hade vart en stor lättnad att få göra bort dom så att jag kan slappna av imorgon och bara ta det lugnt. 
Målet är att försöka få klart allt idag, det är bara tre saker kvar och det är inte så stora uppgifter heller.
Jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt gymnasieArbete än så jag vet inte om de är rätt eller fel. Jag vet att jag har kvar lte att skriva, men får jag aldrig tillbaka det så kan jag nte göra klart det. Måste prata med lärarna på måndag eller onsdag om det. 
Jag är nu snart i mål med skolan för denna gång, jag tar alltså studenten om fyra veckor! :) Så jag vill ju få klart allt så fort som möjligt. När man har press på sig så är det bra om det regnar för att då kan man sitta inne med gott samvete och jobba tills allt är klart, haha!