Hästhuvud på veden
Inatt drömde jag att min moster höll på att bygga ett nytt hus och på väggarna så skulle dom ha två olika djurhuvuden... Huvuderna var i plast och såg ut som snälla leksakdjur fast mycket, mycket större. 
Jag gillar inte alls när folk har huvuden på väggen så jag gick och ställde mig i skuggan bakom ett stort tak fullt med ved. 
När jag stod där och vände mig om så satt det ett stort hästhuvud på veden, även det var i plast men det såg så verkligt ut, och eftersom att jag inte gillar uppstoppade huvuden så tyckte jag såklart att det var otäckt med det huvudet som var äckligt likt ett riktigt.
 
Efter en stund så hörde jag ett ljud bakom mig och när jag vände mig om så satt huvudet på sne och efter ett liten stund så ramlande huvudet ner på marken och rullade mot mig..... fy så rädd jag blev!
När jag hade lugnat ner mig så stod det en mörkhyad kille med kolsvart jättelångt hår och staplade burkar på en hög i en liten gul bänk. Dom högarna ställde han på en rad så att man lätt skulle kunna se vad som var i dom och hur många burkar det var kvar.
När han hade gjort det så la jag mina armar runtom hans midja och sa att han inte skulle vara i det där hästhuvudet för att han är mycket snyggare utan, och han var snygg också. Min typ av kille <3
 
När jag hade gjort det så ringde min väckarklocka och jag vaknade... fick aldrig veta vad som hände :(
Hoppas att jag får drömma fortsättningen snart :)
Vill veta hur det slutade!