Allt fixat
God kväll i alla hem och stugor :)
Oj så härlig dag detta var. Jag och en kompis låg på bryggan vid älven idag och mådde gott. Vi gick till ICA och köpte mat och sedan hade hon med sig fika. Vi åt allt nere vid vattnet :) 
Det var så kallt imorse när jag for så jag tog en tunn långärmad på mig och en fleecejacka för att det skulle vara +15grader som varmast i stan idag och vi skulle sitta vid vattnet hela dagen. När vi kom fram så började jag ångra mitt klädval för att det var så varmt, haha! Som tur är så blåste det ganska mycket så det blev så skönt istället :)
Vi låg där nere i nästan 4timmar för att jag hade en buss och passa. 
Vi gick dock upp lite tidigare än tänkt för att jag ville hitta en morsdags present innan jag skulle gå till bussen och det gjorde jag som tur var :)
 
När jag kom hem så hade jag fått ett paket och i paketet så låg min studentklänning. Jag testade den direkt och den sitter perfekt. Äntligen har jag en sklänning på studenten! :D Nu äntligen är allt fixat för den stora dagen och jag har allt jag behöver! Det blev fjärde gången gillt som jag hade hoppats på. 
Nu slipper jag oroa mg för att inte ha någon klänning på min sora dag.
Klänningen var dessutom lagomt kort och den var så skön <3
Jag kommer inte att känna mig instängd i den och det är bra. Jag kommer kunna böja mig ner utan att visa hela härlighetetn för alla och jag kommer också kunna kliva upp på flaket utan att vara rädd för att visa för mycket :)
Tycker att bilden passar så bra till detta inlägg! <3