Titanic utställningen
Imorsen klev jag upp 08:00 för att åka till stan. Efter lite försening pga vägarbete så kom jag fram efter 10:10 och då gick jag direkt till Big Smajl och åt en liten strips meny + pepsi max till :)
Det var mumsigt!
När jag var klar så gick jag till ICA för att köpa lite piggelin godisar och sedan gick jag upp till skolan för att vi skulle samlas i klassrummet 11:30 för att en lärare skulle berätta lite om båten Titanic.
När han var klar efter en kvart så samlade vi ihop gruppen för att tillsammans gå till Titanic utställningen och gå på en guidad tur där :)
Den guidade turen är förinspelad så man får hörlurar och en dosa. På dosan så kan man stoppa/starta och höja & sänka volymen och även byta språk om man vill det. Man har guidningen i lurarna och rösten säger precis vilken bild och monter det är han berättar om :) Så det är bara att göra som han säger hela tiden. 
Innan man kliver ombord på båten så får man ta ett kort på lastbryggan och sedan får man köpa det kortet för 50kr om man vill efter att man har klivit av båten och guidningen är slut.
 
Detta var en mycket intressant utställning och man får se saker som ha varit med på båten, saker som folk i båten har haft på sig, man får se hur det såg ut inuti båten, man får känna på ett litet isberg hur kallt vattnet var som många frys ihjäl i och man får veta mycket bra fakta men tragiska.. Dom flesta som dog drunknade inte, dom frös ihjäl...
Ingen i klassen ville köpa kortet som vi tog i början, så jag passade på att köpa det för att jag vet att jag skulle ångra mig annars så därför köpte jag det :)
Hade gärna tagit bort många från fotot, men det går inte så det får vara som det är. Det är ändå ett roligt minne :) För hur ofta är man ombord på den kända båten Titanic? ALDRIG!!
Bilden är från google :)
Jag rekommenderar Titanic utställningen varmt :)
Den var så intressant!
Dock får man inte ta kort där inne och det tycker jag är väldigt tråkigt... :(
 
Håll tummarna
God morgon :)
Lite sovtimmar igen som vanligt... Igår gick jag och duschade efter 00:30 och skulle upp 08:00. 
Såklart tog jag mig inte i säng direkt efter duschen heller, jag satte mig vid datorn ett tag = nattuggla!
Idag ska jag till skolan för att en lärare ska prata om en båt och sedan ska vi gå till utställingen som handlar om just den båten :) Gillar inte att läraren ska prata först, jag vill dit direkt så att jag hinner med bussen hem sedan!
Min första fråga idag kommer att vara vilken tid ska vi vara där? bara för att jag ska veta om jag hinner med bussen eller om jag måse hitta något ställe att vara på tills nästa buss går, d.v.s 5timmar senare. 
Håll tummarna för att jag hinner med bussen hem :) 
Har ingen lust att vara i stan i hela 9timmar.
Önskar er en skön torsdag :)
 
Svårt att sova
Klockan är just nu 00:04 och jag sitter vid datorn och lyssnar på musik fast jag egentligen borde gå och lägga mig. Ledig hela denna veckan, men just imorgon så måste jag till skolan för att hela klassen ska på en väldigt spännande utställning :) Så jag borde springa iväg och duscha nu för att vara fräsch imorgon och så att jag hinner sova någon timme innan jag ska upp igen..
Jag hatar att duscha och det är bland det tråkigaste jag vet, men gör det såklart några gånger i veckan för att jag vill vara ren och fräsch :) och dessutom är jag en nattuggla och tar mig ALDRIG i säng i tid och är istället supertrött på morgon. 
Det som gör det ännu svårare att gå och sova är när himlen ser ut såhär:
Älskar att det äntligen är ljust dygnet runt nu <3 
men det gör det svårare för mig att ta sig i säng, för varför ska man sova när man lika gärna kan vara ute och göra något istället?!
Det är ju ljust ute, haha!
Nä, nu måste jag hasa mig in i duschen och sedan sova... :)
    God natt :) Zzzz