Tagit ledigt
Jag har haft praktik i fem veckor som ni redan vet och nu när vi har haft sportlov och praktiken är slut så har jag haft inbokade saker varje dag... och nu i helgen så var jag ju i Kiruna. Det betyder att jag har sovit väldigt lite dessa 6veckor och jag har ställt klockan varje dag i hela 6veckor. Min kropp har inte varit på min sida heller och det har gjort allt mycket jobbigare.
 
Så jag har nu tagit ledigt både idag och imorgon bara för att slippa ställa klockan och hinna vila och sova tills jag själv vaknar för att jag är så vansinnigt trött och kroppen skriker efter vila... :( Vissa perioder är tuffa och just dessa 6veckor har varit väldigt jobbiga även om jag har haft roligt många gånger :)
 
Jag kom hem 11:15 imorse och var så trött så jag hade svårt att lyssna och berätta saker, ögenen var tunga och jag somnade nstan sittandes. Efter att jjag hade packat upp allt, kollat YouTube en stund och ätit frukost så gick jag faktiskt och la mig för att sova 1timme :) Jag var så trött, men det var så skönt att sova en stund. Jag hade lätt kunnat sova några timmar till. 
Jag var så trött så att jag hade svårt att se... och det snurrade bara i skallen hela tiden. Jag har stigit upp vid 08:00 varje dag och gått i säng kring 02:00 varje kvää i 6veckor och då har jag dessutom svårt att somna så jag ligger vaken i kanske en halv timme... Så ni kan ju tänka er att jag är trött nu... Zzzz!
Just nu, i skrivande stund så är jag extremt trött och har svårt att se vad jag har skrivit och skriver. Känner mig helt slut och huvudet är bara mos. Om jag skulle blunda nu så skulle det inte ta många sekunder innan jag somnar. Det känns som att jag har varit vaken i flera dygn...
 
Denna helg har varit ljuvlig <3 och jag upplever detta gärna igen, dock önskar jag att kroppen håller ihop nästa gång. Mådde inte bra på kvällarna och fick springga på toa flera gånger... men om man bortser från det så var allt bra och jag hade det så roligt och trevligt! :D
 
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen och sedan sova. Mina ögon är som tegelstenar nu...
    God natt :) Zzzz