Slipper fraktkostnaden
God morgon :)
Innan vi började praktiken så köpte jag ett par nya byxor som är så himla sköna och jag hade dom hela tiden under praktiken för att dom var så sköna, svarta och jag köpte dom för att kunna ha ett par byxor på praktiken. Jag vill slippa ha ett par byxor som skjutsar ner hela tiden och det gör inte dessa :)
 
Dom är från Cubus och jag har sett att det finns likadana fast marinblåa och jag vill så gärna ha dom. Jag tittade på webben och min storlek finns inte inne... sen kollade jag i butiken nära mig och min storlek finns inte där heller... :( Så då kollade jag i butken i staden där min kompis bor och där finns dom, så igår skickade jag all information om byxorna till min kompis och hon gick in och köpte byxorna till mig! :D
Så på måndag får jag förhoppningsvis mina efterlängtade byxor och jag slipper fraktkostnaden och det är skönt. Nu behöver jag bara ge henne 250kr istället för att betala fraktkostnaden också som är på 50kr. 
Det är dom skönaste byxorna jag någonsin har haft och jag är så glad att hon kunde köpa dom åt mig <3
Det är exakt sådana här, fast dom som min kompis har köpt åt mig nu är marinblåa :)
Bäst att passa på att köpa fler medans dom finns kvar. Om någon månad så ska jag försöka köpa dom gråa för att då har jag tre par sköna byxor i tre olika färger! :)
Mina bästa byxor = favoriterna <3