Skorna på lagning
Den 4januari i år så var jag in på Eurosko och köpte ett par nya vinterskor för att dom jag hade var så kalla... Nu har jag haft mina nya skor i ca två måndader och dom är varma, jag slipper frysa om fötterna och jag har börjat gilla dom mer och mer.
Dock har innerfodret som sitter runt hälen och i hälen börjat gå upp vilket gör att jag trampar på en kant och det leder till att jag får onda blåsor på hälen och kan inte gå normalt för att det gör så ont då... och eftersom att jag inte kan gå på hälen så går jag på tå med en fot och det leder i sin tur till att jag får så ont i min vad så att det bli ännu svårare att gå... :( 
Imorgon ska jag ta med dom och lämna skorna på lagning för att såhär kan jag inte ha det längre. Dom är dessutom så nya och ska egentligen inte börja gå sönder redan!
Sähär ser hälen ut och det är inte det minsta skönt att gå på ska ni veta... :(
Imorgon ska jag lämna in dom till skoaffären och sedan ska dom skicka skorna till en skomakare och då hoppas jag att skomakaren fixar så att det blir bra och att jag slipper få blåsor sedan.
Jag har lite svårt att lita på skomakaren för att sist jag lämnade in ett par skor så blev jag inte alls nöjd... Hoppas att det bli bra denna gång.