Less på att vara trevlig
God morgon :)
Idag är det dax att packa väskan för att ikväll åker jag hem :) Ska bli skönt att komma hem, träffa familjen, djuren och få sova i egen säng. 
Jag som inte ens gillar att duscha ser till och med fram emot att få duscha hemma i våran egna dusch för att jag tycker att vattnet här är konstigt och jag känner mig inte ren när jag har duschat i det...
Det jag mest ser fram emot är att slippa vara trevlig hela tiden och slippa gå & stå hela tiden. Det är faktiskt jobbigt att i denna branch måsta gå med ett leende på läpparna hela tiden och vara trevlig, bara för att gästerna ska trivas och vilja komma tillbaka. Även om man har en tråkig dag så måste man spela glad inför gäsarna även om man inte alls är glad. Extra jobbigt är det om man inte är så social av sig själv. 
Jag är nu less på att ha såhär ont i kroppen och i hälarna varje kväll.  Ska bli skönt att få göra vad man vill från och med 22:00 ikväll :) Det är dock tråkigt att praktiken snart är över... men, men. 
Min handledare sa i torsadag att jag får komma tillbaka om jag vill och det är ju kul att höra att dom vill ha tillbaka mig :) Dom har varit så snälla dessa tre veckor!
Nu ska jag hitta något att äta och sedan börja packa :)
Får inte glömma att överraska dom jag bor hos med kort, choklad och blommor innan jag åker!
Ett litet sätt för mig att visa dom att jag är tacksam över allt dom har gett mig dessa veckor!
    Ha en fin dag!