Less på att vara svartklädd
Jag har nu haft praktik i hela fem veckor och då har jag bara haft svarta kläder på mig. Det ända som har haft färg är mina läppar och underklderna, annars har allt varit svart och det är så tråkigt.
Jag letar nu klder som jag ka ha i helgen när jag ska bort, men det är svårt för att jag vill inte ha svarta kläder för att jag är så vansinnigt less på att vara svartklädd nu... :(
Jag vill egentligen skita i att matcha, jag skulle vilja blanda alla möjliga färger och få vara mig själv :) Jag är ingen som gillar att ha helsvarta kläder på mig. Mina ytterkläder är svarta och sedan kan jag ha svarta byxor på mig eller en svart tröja på mig, men då har jag alltid någon annan färg också, så jag är aldrig helsvart förutom på praktiken. 
 
Jag har hittat ett par så sköna byxor som jag gärna hade haft i bussen i helgen :) men då är dom helsvarta och då vill jag inte ha på mig dom... så dom får jag kryssa direkt.
Jag hade tänkt beställa ett par likadana byxor fast marinblåa i söndags för att kunna ha dom, men då finns inte min storlek i lager så jag har inte kunnat betsälla dom än... typiskt!
Så nu gnuggar jag mig i huvudet för att kunna hitta några passande kläder + finkläder att ta med mig. Jag ska ju bara vara borta över helgen och ska därför inte ha med mig så mycket, men det är ändå jättesvårt att hitta rätt kläder. 
Alla kläder förutom ytterkläderna kryssar jag direkt. Jag gör det väldigt svårt för mig själv, men jag vill ha färg för att det är mycket roligare och ser fräschare ut :) Jag är spyless på svarta kläder just nu pga att jag har varit svartklädd i fem veckor på praktiken. 
Nu blir det färg för mig ett tag innan jag tar på mig något svart igen, haha! :)